Avtomatske zapornice

ZAPORNICE

 

Avtomatska zapornica MOOVI 30/50:

Avtomatska zapornica MooviZapornica je univerzalna, predvidena za vse vrste uporabe. Vgrajena je v nerjaveče ohišje, dvakrat prašno barvano, v istem ohišju je vgrajena tudi mikroprocesorska krmilna elektronika. Predvidena je za uporabo v srednjefrekventnih razmerah (do 110 manevrov dnevno). V primeru prekomernega segrevanja zaradi visokih temperatur okolja in frekventne uporabe ima vgrajen zmogljiv ventilator, ki v takih primeri učinkovito prezrači ohišje in tako zagotovi normalne delovne pogoje. Dolžino zapornega droga je mogoče prilagajati glede na potrebe in sicer od 2-5,5 m.

Krmilnik je sposoben komuniciranja z drugimi zapornicami in napravami, kakor tudi z vhodno/izhodnimi terminali in blagajno.

Oglejte si katalog: ZAPORNICA MOOVI

 

 

 

Zapora individualnega parkirnega mesta:

Individualna zaporaZapora je namenjena zapiranju individualnega parkirnega mesta zunaj organiziranega parkirišča. Ima elektromotorni pogon, ma krmilno enoto pa je mogoče priklučiti do 4 zapore. Je cenovno ugodna in učinkovita rešitev, montaža pa je enostavna, hitra in ne zahteva posebnih gradbenih posegov.

Oglejte si katalog: ZAPORA PARKIRNEGA MESTA

 

 

 

STEBRIČKI:

Avtomatski dvižni stebriček STOPPY:

Potopni stebriček StoppyV urbanih mestnih okoljih pomeni postavitev zapornice moteči element, ki zaseda določen prostor in kazi okolje. Zaradi tega se za zaporo parkirišč, dovozov ali rezerviranih površink vse bolj uporabljajo dvižni stebrički.

S svojim prijetnim videzom se bolje vključijo v okolje, dovoljujejo prehod pešcem in kolesarjem, vozilom pa učinkovito preprečijo dostop. V odprtem (spuščenem) stanju ne zavzemajo nobenega prostora in so praktično nevidni, saj se v celoti pogreznejo v cestišče.

Stebriček STOPPY deluje na elektromehanskem principu in je visoko zanesljiv. Za še večjo uporabnost je mogoče dodati LED diode na vrhu in na gornjem obodu stebrička, grelec za uporabo v okoljih z ekstremno nizkimi zimskimi temperaturami, pa tudi senzor za detekcijo vandalskih posegov in alarmiranje v nadzorni center.

Oglejte si katalog: STOPPY

 

Avtomatska dvižni stebriček URBACO:

Dvižni stebričekNamembnost tega stebrička je v osnovi enaka kot jo ima STOPPY. Razlikujeta se v principu delovanja in v hitrosti. Stebrički URBACO so zasnovani na elektropnevmatskem principu in so zato nekoliko hitrejši pri dviganju in spuščanju, niso pa tako robustni kot STOPPY.

Izbor različnih designov teh stebričkov je res pester, vsako obliko stebrička pa je mogoče naročiti tudi v fiksni varianti. S pomočjo posebnega mehanizma je mogoče stebriček ročno postaviti ali odstraniti.

 

 

 

 

 

 

 

Zapora za pešce:

Zapora za pešceZapora za pešce je namenjena nadzoru prehoda pešcev do nekega objekta, zaprtega prostora ali zgradbe. Krmiljenje je lahko izvedeno na več načinov in sicer s karticami, daljinci, čitalci biometričnih podatkov, mobilnimi telefoni,...Zapore so lahko eno ali dvosmerne.

Oglejte si katalog: ZAPORA ZA PEŠCE